Travel Mix TV


Travel Mix TV este unul dintre partenerii media ai celei de-a 11-a editii a Salonului International de Vinuri VINVEST Timisoara care va avea loc in perioada 11-13 aprilie 2014 la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.

“Televiziunea naționala de turism Travel Mix a pornit la drum spre casele voastre pe 17 martie 2011. Preț de câteva clipe lungi cât curiozitatea turistului, ne pregătim bagajul pentru o nouă excursie și, printre împăturit tricouri și făcut provizii pentru drum, vă scriem câteva rânduri despre noi, cei care vă punem la dispoziţie o nouă sursă de inspiraţie pentru călătoriile voastre.

Înainte de toate, aflați că noi promovăm turismul în toate formele lui – de afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, enoturism. Vrem să vă luăm cu noi în explorare, în descifrarea codului poporului român și vă oferim posibilitatea întoarcerii în lumea sinceră a pădurilor, a florei și faunei pe care omul nu a reușit, încă, să o altereze prin prezența sa cotidiană.

Vă invităm să vă înconjurați de ceea ce este tradițional, întorcându-vă la origini prin simplitatea trăirilor în armonie cu natura și în ritm cu folclorul românesc.” (Travel Mix TV)

 

Imagini din cadrul emisiunii Savureaza Romania