IUBESC VINUL ROMANESC – Gala Vinului Nou si Vechi


In aceasta toamna VINVEST si Asociatia de Cultură și Promovare a Vinului continua Campania IUBESC VINUL ROMANESC prin Gala Vinului Nou si Vechi si invita producatorii de vin, cu degustari, intre orele 17:00 – 22:00, in zilele de 21- 22 – 23 octombrie 2015. Locatia este centrul de afaceri Green Gate – Ambery Hall Lights, un spatiu deosebit pentru afacerea dumneavoastra, in vecinatatea Hotelului Marriot si a Palatului Parlamentului.

gg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasionatii, iubitorii de vin, profesionistii  sunt asteptati   pe parcursul a 3 seri minunate sa isi delecteze papilele gustative cu circa 200 de vinuri de calitate ce provin din toate regiunile viticole ale Romaniei.

Aceste degustari vor gazdui un numar mare de vizitatori, ambasadori, oameni de afaceri/executie, din tara si strainatate  din diverse medii cum ar fi :software, IT, media, real estate, mentionand ca pragul acestei cladiri este trecut zilnic de minim 1500 de persoane.

Intrarea se va face pe baza unui bilet in valoare de 25 lei ce va include un pahar de degustare pentru vin si participarea la tombola.

In atasament regasiti

Imagini locatie : http://amberyhall.ro/Ambery-Hall-Lights/

Va asteptam cu drag!

Partener oficial 

anast